OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Yağ aldırma

Bazen aynaya baktığınızda vücudunuzun bir bölümünü beğenmiyorsanız, tüm bölgeleriniz istediğiniz gibi ama sadece basen, karın gibi bir bölgede fazlalığınız var ise yağ aldırma uygulaması tam size göre! Genelde basen, karın çevresi, bacaklar gibi bölümlerde yapılan yağ aldırma işlemi daha fit bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Yağ aldırma fiyatları nasıl belirlenmektedir?
Yağ aldırma fiyatları kişiden kişiye ve uygulamanın boyutuna göre farklılık göstermektedir. Yağ alma uygulamasını yapacak uzman kişinin bu konu ile ilgili olan deneyimi, tecrübesi, başarı oranı yaptığı uygulamanın fiyatını değiştirmektedir. Aynı zamanda uygulama yapılacak alanın genişliği ve ne kadar yağ alınacağı da fiyatlarda değişikliğe sebep olmaktadır. Ekibimiz bu konuda en uygun fiyatı alabilmeniz için sizinle ön görüşme yaparak vücut analizinizi tamamlar ve buna göre bir fiyat belirlenir. Herhangi bir hizmeti uygun fiyata satın almak elbette günümüz koşullarında öneme sahiptir fakat özellikle sağlığınızın söz konusu olduğu bir durumda, bu uygulamayı uzman kişilere yaptırmak, kaliteli uygulama satın almak maliyetten çok daha önemli bir detaydır. Uygulama sırasında yapılacak hatalar istenmeyen sonuçlar doğurabilmektedir.

Yağ aldırma işlemi yapılırken hangi yöntemler kullanılabilir?
Eğer kişiye çepeçevre yağ alma işlemi yapılacak ise genel anestezi uygulanabilir, bununla birlikte çene altı, gıdı, kol altı gibi daha küçük alanlarda hastanın konforunu çok fazla bozmayacak bir durum ise lokal anestezi uygulanmaktadır.

Yağ aldırma işlemi sonrası korse uygulaması yapılmaktadır. Korse uygulaması sanıldığının aksine zorlayıcı ve çok sıkı bir uygulama değildir. Burada korse kullanımının temel amacı alınmış olan yağ tabakasından sonra arada oluşan boşluk yüzeyin diğer bölüme tutunmasını sağlamaktır. Korse kullanımı 2 – 3 haftalık bir süre sonrasında çıkarılır.

Yağ aldırma süreci tamamlandıktan ve korse çıkarıldıktan sonra kişi normal sosyal yaşantısına devam edebilmektedir. Bu süreçte herhangi bir ağrı problemi yaşamaz ve vücudunda uygulama ile ilgili herhangi bir morluk, kalıcı iz oluşmaz.

Eğer siz de yağ aldırma işlemi yaptırmak istiyorsanız, hemen müşteri temsilcimiz ile görüşerek daha detaylı bilgi alabilir ya da randevu tarihinizi belirleyerek bizi yerimizde ziyaret edebilirsiniz.