OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Velashape

Daha iyi bir görünüme sahip olmak için düzenli beslenme ve spor yeterli mi? Günümüz koşullarında sağlıklı, hormonsuz besinlere ulaşabilmek ne kadar mümkün? Maruz kaldığımız hormonlu gıdaların ve bazı genetik faktörlerin meydana getirdiği selülitler ve yağlanmalar ile başınız dertte ise düzenli aralıklarla yapılan velashape uygulamaları ile bölgesel zayıflama sağlayabilir ve selülitlerinizden kurtulabilirsiniz.

Velashape deri yüzeyi kalitesini arttırmak, selülitleri azaltmak, vücudunuzdaki yağ miktarını azaltmak ve düzgün kontur sağlamak için kullanılan ileri teknoloji bir cihazdır. Velashape derinize ve deri altı bölgelere daha iyi ulaşabilmek ve etkili olmak için vakumlama sistemine sahiptir. Vakumlama işlemi derinizi sarkıtmaz ve deforme etmez, ödemlerin atılmasına fayda sağlar.
Cihazda bulunan bir diğer özellik infrared özelliğidir. Bu özellik sayesinde bölgedeki kan dolaşımı hızlanır ve toksinler vücuttan uzaklaştırılır. İnfrared dalgaları aynı zamanda daha derinlere gönderildiğinde yağ dokularını sıkılaştırarak küçültmekte ve yağ yakımında yardımcı rol oynamaktadır.

Cihazda bulunan en önemli özellik ise radyofrekans özelliğidir. Geçmiş dönemlerde kullanılan radyofrekansa sahip cihazlardan farklı ise bu cihazın çok daha yüksek radyo frekansına sahip olmasıdır. Radyofrekans gücünün arttırılmasının amacı seans sayısını düşürmektir. Daha kısa sürede daha iyi sonuçlar almayı hedefleyen velashape üreticileri bu cihaz ile daha önceden 10- 15 seansta görülen etkiyi artık 4-5 seansta görmeyi amaçlamışlardır. Yeni nesil radyofrekans sayesinde Velashape ile bölgesel zayıflamada 4 seansta 4cm gibi çok iyi sonuçlar elde edilmiştir.

Velashape FDA onaylıdır. Bu tip uygulamalarda kullanılacak cihazların hangi güvenlik testlerinden geçtiği son derece önemlidir. Velashape uluslararası geçerliliği olan FDA onayı ile size kendinizi güvende hissettirir.

Uygulamalar seanslar şeklinle gerçekleşmektedir. Her seans yaklaşık 45- 60 dakika arası sürmektedir ve ikişer haftalık periyodlarda tekrar edilmektedir. İşlem yapılacak bölgeye göre değişmekle birlikte ortalama 3 – 4 seansta beklenilen sonuçlara ulaşılabilmektedir. Bu süreç sonrasında da üç aylık ve altı aylık dönemlerde güncelleme çalışmaları yapılarak formunuzu korumanız ve konturunuzu güçlendirmeniz sağlanır. Seanslar sırasında herhangi bir acı hissetmezsiniz. Seans sonrası günlük sosyal yaşantınıza dönebilirsiniz.

Son teknoloji ürünü olan Velashape ile bölgesel zayıflama konusunda daha fazla bilgi almak için hemen müşteri temsilcimiz ile iletişime geçin!