OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Silikon Ameliyatı

Görüntünüze ne kadar önem veriyorsunuz, istediğiniz ölçülere sahip misiniz, spor ve sağlıklı beslenme vücudunuzu forma sokmakta yetersiz mi kalıyor? Artık günümüz teknolojisi ile istediğiniz görünüme kavuşabilmeniz mümkün. Silikon ameliyatı ile kusursuz uygulamalarla çok daha fit ve canlı görünebilirsiniz.

Silikon ameliyatlarının en yaygın, bilinen uygulaması göğüs büyütme ameliyatı olsa da vücudun çeşitli bölgelerine silikon ameliyatı yapılabilmektedir. Özellikle son dönemlerde Brezilya poposu olarak adlandırılan kalça görünümünün kadınlar arasında popüler olmasından sonra spor vb. yollar ile genetik yatkınlığı olmadığı için kalçalarına isteği şekli veremeyen kadınlar, silikon ile kalça büyütme ameliyatı yaptırarak istedikleri görünüme kavuşuyorlar. Yine de silikon ameliyatının en popüler uygulaması göğüs büyütme ameliyatları. Kadınlar gerek zaman içinde sarkan göğüslerini gerek doğum sonrası formu bozulan göğüslerini eski formuna hatta çok daha iyi bir forma kavuşturmak için silikon ile göğüs büyütme ameliyatı oluyorlar.

Göğüs büyütme ameliyatlarının kısa sürede yapılabilmesi ve bir günlük sürede hastaneden çıkış yapılabilmesi, ameliyat sonrası ağrı süreçlerinin yoğun olmaması, ameliyat sonrası istenilen görüntüye kısa sürede ulaşılması, sağlık açısından herhangi bir zararının bulunmaması, his kaybı yaşanmaması gibi etkenler bu ameliyatın sıklıkla tercih edilmesini sağlıyor.

Silikon ameliyatı olmadan önce mutlaka yöntemleri uygulayan kişilerin uzmanlığı, uygulama yapılacak yöntemi daha önce ne kadar çok uyguladığı ve başarı oranı gibi hususlar araştırılmalıdır. Silikon ameliyatı her ne kadar yaygın olarak uygulanan bir ameliyat olsa da istediğiniz sonucu alabilmeniz için bu konuda uzman, deneyimli kişilerle çalışmanız gerekir. Ayrıca operasyon sırasında kullanılacak silikonların kalitesi de yapılan uygulamanın ilerleyen yıllardaki seyrini etkilemektedir. Kullanılacak silikonlar mutlaka uluslararası geçerliliği olan ve pek çok testten geçtikten sonra onaylanan FDA onayına sahip olmalıdır.

Daha iyi bir görünüme ve hayalinizdeki forma kavuşmak için daha fazla beklemeyin! Hemen müşteri temsilcimiz ile iletişime geçerek silikon ameliyatları hakkında detaylı bilgi alabilir, randevunuzu oluşturarak en kısa sürede ofisimize ön görüşmeye gelebilirsiniz.