OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Popo Estetiği Nedir? Popo Estetiği Fiyatları 2019

Popoya yağ enjeksiyonu ile yapılan popo estetiği günümüzde en sık tercih edilen işlemdir. Günümüz dünyasında oldukça fazla ilgi de görmektedir. Kısa süren ve sonrası problemsiz bir operasyon olması ve sonuçlarının çok etkileyici olması bu ilginin temel sebebidir. Bu işlemler poponun daha yuvarlak görünüme sahip olmasına neden olur. Operasyon sonrası oral yoldan kullanılan ağrı kesiciler ile engellenebilecek ağrılar oluşabilir. Genel olarak hastaların bir gece hastanede yatması gerekir. Bu hastalara ameliyat sonrası genelde korse kullanmaları önerilir. Hastalar bir hafta içerisinde günlük rutin yaşamlarına dönebilirler. Peki bu ameliyatlar nasıl yapılır? Popo Estetiği Fiyatları 2019 yılında ne gibi değişiklikler gösterir? İdeal popo dendiğinde ilk akla gelen bel, karın ve bacaklar ile oransal bir bütünlüktür. Popo estetiği basenlerin çok fazla belirgin olmadığı, üst-dış kısmın dışarıya çıkıntı yaptığı ve ince bir bel sırt kavisiyle birleştiği popo yapısı kadınsı bir popo görüntüsü olarak ifade edilir.

Popo Estetiği Fiyatları

Estetik ameliyat türlerinin hepsinde olduğu gibi popo estetiğinde de ücretlendirme yapılacak ameliyat ya da kombinasyonlarına göre değişiklik gösterir. Popo estetiği cerraha ve operasyonun yapıldığı hastane ya da kliniğin prosedürlerine göre değişiklik gösterebilir. Bu sebeple Popo Estetiği Fiyatları 2019 yılı için net bir söylemek pek mümkün değildir. Operasyonu yapacak olan hekim ile iletişime geçmeniz size daha net bilgiler sağlayacaktır.

Popo Estetiği Sonuçları

Popo Estetiği Fiyatları 2019 yılında farklı etmenlere göre değişir diye az önce bahsettik. Peki bu ameliyatların sonuçları nasıl olur?

Özellikle düz ve silik kalçalar kötü bir görünüm olarak düşünüldüğünden daha projektil ve dik popo görünümü sık tercih edilmektedir. Popo estetiği ameliyatından sonra tam da istenen bir görüntü ortaya çıkar. Popo estetiği yaptıranlar, operasyonun ardından kendilerini sosyal hayatta özgüvenli artmış ve daha aktif kişiler olarak tanımadıklarına belirtmişlerdir. Dolayısı ile popo estetiği de pek çok anlamda kişiyi rahatlatan ve yüzünü güldüren operasyonlardan biri olmuştur. Hastalar estetik ameliyat sonrası istedikleri gibi pantolon ve etek giyebildiklerinden ve bu durumun kendilerini daha rahat hissetmelerine yol açtığından bahsetmişlerdir.