OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Pi system nedir?

Zamanla ve çevreler faktörlerle birlikte cilt kalitesi bozulmaya başlar. Bu çevresel faktörler ; güneşin zararlı etkileri , serbest radikaller, çevre kirliliği diye sıralanabilir. Kollajen ve elastin lifler parçalanır ve vücudun kendi hyalüronik asit miktarı azalır ve ciltte değişim meydana gelir. Cilt elastikiyeti azalır , daha kuru ve mat bir görünüm oluşur. Buna istinaden cilt yaşlanmaya başlar ve kırışıklıklar oluşur. Tam olarak bu noktaya yapılabilecek uygulamalardan bir tanesi Pi systemdir. pi system somon dna ve hyalüronik asit kombinin olduğu bir uygulamadır. Ayrıca İçeriğinde 9 vitamin 4mineral ve amino asitlerin bulunduğu son derece güçlü bir tedavi protokolüdür. Pi system klinik ortamında kanıtlanmış , yepyeni ve üstün bir yaklaşımdır. Pi system , vücudun kendi doğal elemanları olan polinükleotitler ve hyalüronik asit moleküllerinin bir arada kullanılması protokolüne dayanan bir uygulamadır. Pi sytem sayesinde cilt yapısı güçlenir , cilt sıkılaşır , azalan ve gerekli olan nem dengesi düzene girer.

Pi sytem hangi bölgelere uygulanabilir?

Yaşlanma süresi boyunca vücudu saran cildin etkilendiği ve deforme olduğu her yüzeyde kullanıma uygundur. Uygulama öncesinde hangi protokolün  uygulanması  gerektiğine karar verebilmek için bir uzman tarafından detaylı olarak cilt analizi yapılmalıdır.

Yüz, dekolte, boyun, dudak , akne skarları , çatlak, el üstü , göz çevresi gibi bölgelere uygulama avantajı sunar.

Genç ciltlerde 2 seans yeterli olurken  olgun ciltlerde  4-6 seans arası  7-10 gün  günde 1 seans yapılması önerilir.

Pi sytem ile yüzdeki doğal ifade değişmeden görünür gençlik geri kazanılır. Cilt daha parlak ve ışıl ışıl olup , Tazelenmiş ve daha dinamik bir görünüm kazanılır.

Pi system başka işlemler ile birlikte uygulanabilir mi?

Uygulama tek başına veya Dolgu, botox , lazer uygulamaları, peeling gibi işlemlerle kombine edilerek kullanılabilir. Herhangi bir cilt problemi olmayan kişilerde sadece yenileme ve koruma amaçlı yapılabilir. Cerrahi operasyonlar öncesinde cilt kalitesini arttırmak  amacıyla uygulanabilir. Leke tedavilerinde uygun protokoller dahilinde kombine kullanılması tedavi sürecini hızlandırır ve etkisini arttırır.