OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Ozon Tedavisi

Oksijen denildiğinde aklımıza gelen ilk şey kuşkusuz nefes almak, oksijen aynı zamanda aldığımız nefes ile birlikte damarlarımızda ve hücrelerimizde sürekli olarak dolaşıyor. Ozon ise yine bir oksijen molekülüdür ve oksijen molekülü kullanılarak yapılan tüm tedavilere ozon tedavisi ismi verilmektedir. Ozon gazı, hepimizin bildiği oksijenin yüksek enerjili halidir. Simgesel olarak O3 olarak gösterilir. Ozon tedavisi uygulamalarında kullanılan birleşim ise % 95 Oksijen, % 5 Ozon içermektedir.

Ozon tedavisinin uygulama alanı oldukça geniştir. Bu yüzden ozon tedavisi fiyatları uygulandığı alanlara ve uygulama türüne göre değişmektedir. Özellikle hücre yenileme özelliğinden , kanı besleme, tazeleme özelliğinden dolayı geniş kullanım alanına sahiptir. Ozon uygulandığı bölgede antioksidanları devreye sokar, hormonal denge sağlar, vücuttaki ödemi azaltır, dokulara ve hücrelere daha fazla oksijen taşınmasını sağlar, güçlü bir ağrı kesici özelliği olan moleküldür.

Ozon uygulamasının bilinen herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır. İyileşmeyen yaralar, bel, boyun fıtıkları, kas, iskelet ağrıları, kronik yorgunluk şikayeti olanlar, nörolojik rahatsızlığı olanlar, bağırsak rahatsızlıklarında, cinsel fonksiyonların düzenlenmesinde, selülit, cilt kırışıklıklarında etkin bir şekilde kullanılmaktadır.

Günlük hayat koşuşturmacasında ev, iş , okul, çocuk, aile gibi değişkenlerin içinde sürekli olarak yer değiştiren kişiler zaman içinde performans olarak düşüşe geçmekte ve enerji eksiklikleri yaşamaktadır. Yoğun yaşam koşullarında yaşayan, gün içinde kendine yeteri kadar zaman ayıramayan, bedensel ve zihinsel olarak çok fazla yorulan kişilerin haftada bir ya da iki kez ozon tedavisi alması sonrası bu kişiler eski dinç hallerine geri dönebilmekte ve durumlarında iyileşme gözlemlenmektedir. İlerleyen yıllarda da kas ve kemik kalitelerinin artışına bağlı olarak yaşam kaliteleri en yüksek şekilde hayatlarına devam etmeleri sağlanmaktadır.

Ozon tedavisi ve ozon uygulama yöntemleri ile ilgili detaylı bilgiyi uzmanlarımızdan alabilirsiniz. Ozon tedavisi fiyatları yapılan uygulamaların türüne göre farklılık göstermektedir. Bizlere ulaşarak kişisel analizlerinizi yaptırabilir, neye ihtiyacınız olduğunu uzmanlarımıza belirterek size en uygun yöntemin belirlenmesini sağlayabilirsiniz. Ozon tedavisi ile çok uygun fiyatlara kendinizi yenileyin, hayatınızı tazeleyin!