OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Liposuction OUT! Vaser Liposuction IN!

Liposuction’a dair tüm bildiklerinizi unutun artık Vaser Liposuction var!’’ gibi bir cümle kursak, fazla abartmış olmayız. Vaser Liposuction yani bir diğer adıyla Lazer Liposelection, yağ aldırma operasyonları üzerine bugüne kadar bildiğiniz her şeyi yerle bir edeceğe benziyor. Vaser Liposuction faydalarının en başında, bildiğiniz Liposuction’a göre daha az risk ve çok daha kısa dönemde iyileşme sağladığını söylesek siz de bize hak verirsiniz. Karnınızda biriken o bir türlü veremediğiniz 5 kilo, pantolon giydiğinizde kenarlardan taşan bel yağlanmaları, kol, bacak, sırt, gıdı hatta erkeklerin korkulu rüyası olan göğüs yağlanmalarını dahi hiç bir iz kalmadan yok eden Vaser Liposuction yaz aylarına sayılı günler kala altın çağını yaşıyor.

Ekili ve Zararsız… Vaser Liposuction faydaları sadece bunlarla sınırlı değil elbette. Vaser Liposuction ile kıyaslandığında eskimiş bir yöntem haline gelen, derinin altındaki yağları parçalayarak vakum yöntemi ile çekilmesini sağlayan Liposuction operasyon sonrasında yarattığı komplikasyonlar malum…Yara izleri, ciltte uzun süre geçmeyen morluk, sarkma ve sonrasında kilo alımının kaçınılmaz olması yüzünden farklı diyet ve yağ aldırma yöntemlerini deneyerek inatçı kilo sorununun üstesinden gelemeyen pek çok kişinin imdadına artık Vaser Liposuction yetişiyor. Deri altı yağlarına nokta atışı yaparak, adeta zeytinyağı kıvamına getiren Vaser Liposuction yönteminde diğer bağ ve dokular zarar görmezken bu sayede ciltte herhangi bir dalgalanma veya hasar meydana gelmiyor.

Vaser Liposuction deyince şöyle bir düşündünüz. Liposuction ameliyatları sonrasında alınan geri kiloları ya deneyimlediniz ya da çevrenizden gözlemlediniz. Tam da bu noktada Vaser Liposuction yaptırdım peki ya sonra? dediğinizi duyar gibiyiz. Size harika bir müjdemiz var! Vaser Liposuction sonrasında beslenme düzeninize dikkat etmediğinizde yağların çok ufak bir kısmı geri alınabiliyor fakat sorunlu bölge öyle kolay kolay eski haline gelmiyor.

Dünyada en çok tercih edilen estetik ameliyatlar sıralamasında keşfedildiği günden bu güne 1. sıralarda yerini koruyan Vaser Liposuction günümüz zayıflama trendlerine risksiz, kalıcı çözümler sunan teknolojisiyle meydan okuyor. Teknolojinin de desteğiyle geliştirilen bu tür yöntemler, daha sağlıklı ve daha özgüveni yüksek bir geleceğe zemin hazırlarken bizlere de Vaser Liposuction yöntemi ile zayıflattığımız hastalarımızın bu mutluluklarına ortak olmak düşüyor.