OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Laser Liposuction avantajları nelerdir?

Güzelleşmenin ve daha iyi görünmenin yolları her geçen gün artarken, kullanılan yöntemlerin de gelişen teknoloji karşısında kayıtsız kaldığı söylenemez. Klasikleşen yöntemler yerini daha güncel ve daha gelişmiş uygulamalara bırakıyor. Teknolojik ve bilimsel alandaki gelişimler sayesinde daha önceden uygulaması zor olan, uygulama sonrası süreçlerde sıkıntı yaratan yöntemler yerine artık hem uygulaması kolay hem de uygulama sonrası süreçlerde daha az sıkıntı yaratan teknikler uygulanıyor.

Bu güncellemelerin yapıldığı konulardan biri de Liposuction. Klasik liposuction yöntemi bilindiği gibi vücuttaki fazla yağların vakumlanarak vücuttan uzaklaştırılmasını sağlıyor. Gündemde yer almaya başladığı andan itibaren büyük ilgi gören liposuction özellikle kısa sürede yağlarından kurtulmak isteyen ünlü isimlerin ilk başvurduğu yöntem olmuştu. Televizyon kanallarında günlerce uzmanlar tarafından anlatılan bu uygulama yarattığı etki ile oldukça popüler hale gelmişti.

Elbette liposuction uygulamasının da kendine göre bazı dez avantajları vardı. Bunların başında uygulama sonrası ağrılar, sarkmalar, morluklar, kanamalar, uzun süreli korse kullanımlarıydı.
Her ne kadar güzelleşmek ve daha iyi görünüme kavuşmak için tüm bunlar katlanılabilir olsa da zaman zaman yıpratıcı etkileri olabiliyordu.

Lazer liposuction tam da bu noktada bir değişimin habercisi oldu. Lazer liposuction ile vücutta biriken yağ dokularının daha kolay parçalanması ve vücuttan uzaklaştırılması sağlanmaya başladı. Daha kolay parçalanan yağ kütleleri aynı zamanda hissedilen ağrıların da büyük oranda azalmasını sağladı.
Lazer Liposuction uygulanan hastalarda özellikle koltuk altı , iç bacak gibi bölgelerde klasik liposuction uygulamaları sonrası oluşan sarkmaların minimum düzeyde olduğu gözlendi.
Lazer liposuction uygulanan kişilerde, klasik liposuctiona göre daha az kanama, daha az morluk olduğunu söylemek mümkün.

Ayrıca lazer liposuction uygulamasında vücüdumuzda daha küçük bir delik açılıyor ve operasyonun süresi de azalıyor. Sarkıkların az olmasından ve dokuların kendini daha kısa sürede tamir edebilecek durumda olmasından dolayı da operasyon sonrası korse kullanımınızın süresi oldukça kısalacaktır. Eğer siz de liposuction yaptırmaya karar verdiyseniz, müşteri temsilcimiz ile görüşecek liposuction ile ilgili detaylı bilgi alabilir, gelişen ve değişen teknoloji sayesinde nasıl daha rahat bir şekilde hizmet alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.