OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Laser Lipoliz

Daha iyi görünmek, bölgesel yağlanmalardan kurtulmak artık günümüzde oldukça popüler bir kavram. Yağ aldırma yani liposuction dediğimiz uygulama, dünya genelinde en çok yapılan uygulamalardan biri. Liposuction zaman içinde farklı varyasyonlarla uygulanmaya çalışıldı. Bunlardan bazıları Liposuction, Laser Liposuction, Lazer Lipoliz, Vasel Liposuction. Hepsi birbirine benzer terimler fakat uygulama bakımından farklılıklar içeriyor.

Klasik liposuction uygulaması bildiğiniz üzere yağların vücudunuzdan vakum yardımı ile çekilmesi işlemidir. Bu uygulamada vücudunuz belirli noktalardan delinerek vakumlama yapılır. Lazer Lipolizde ise vakumlama işlemi yerine lazer ışınları ile yakma, parçalama işlemi yapılmaktadır. Özelikle çok derin ve önemli yağlanma problemlerine sahip değilseniz. Daha yüzeysel sorunlarınız var ise lazer lipoliz sayesinde az ve orta düzey bozukluğa sahip hücre zarları lazer yardımıyla parçalanır. Parçalanan hücreler lenfamatik dolaşım yardımıyla vücuttan uzaklaştırılır. Bu yöntemde lazer yardımı ile cilt sıkılaştırılarak, iyileşme ve vücut şekillendirme süreci hızlandırılır. Bu yöntemlerin en sık kullanıldığı bölge basen, karın ve bel bölgeleridir. Bunun yanı sıra kol, iç bacak, çene altı gibi bölgelerdeki yağ hücrelerine de uygulanabilir.

Lazer lipoliz fiyatları nasıl belirlenir?
Laser lipoliz fiyatlarında temel olarak fiyatı belirleyen iki aşama bulunmaktadır. Bunlardan biri uygulamayı yapacak olan uzman kişinin bu işteki tecrübesi ve deneyimidir. Uygulama yapacak kişinin daha önce bu işi başarı ile defalarca kez tekrar etmiş olması diğer uzmanlara göre daha yüksek fiyatta olmasına sebep olabilir. Bir diğer fiyat belirleyen unsur ise uygulama yapılacak bölgenin kapladığı alandır. Uygulama yapılacak alan genişledikçe ve yakılacak yağ tabakasının kütlesel boyutu arttıkça lazer lipoliz fiyatlarında da artış gözlemlenir.  Size en uygun fiyat teklifinin verilmesi için mutlaka uzmanların analizleri doğrultusunda , uygulama yapılacak alana göre yeniden kontrolden geçmeniz gerekir.
Siz de cildinizin daha canlı daha sıkı görünmesini istiyorsanız kendinize uygun olan yöntemin belirlenmesi için uzmanlardan yardım alabilir ve konu ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Cildinizin türü, yağlanma düzeyiniz, vücut esnekliğiniz vb. etkenler detaylı olarak incelendikten sonra kısa sürede laser lipoliz ile daha sıkı ve canlı bir vücuda kavuşabilirsiniz.,