OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Cool Shape

Her insan gerek yaşının ilerlemesi ve metabolizma hızının yavaşlaması ile gerek beslenme alışkanlıklarından ötürü zaman zaman bölgesel anlamda kilolanmalar yaşayabilir. Bölgesel kilo almanın yarattığı en büyük rahatsızlık giydiğimiz kıyafetlerdeki orantısız görüntüdür. Bu görüntü bizi rahatsız eder ve pek çoğumuz diyet ve spor ile bu görüntüden kurtulmak isteriz, elimizden geleni yaparız fakat bölgesel yağlanmalarımızın pek de kolay vücudumuzdan ayrılmadığını zaman içinde anlarız. Fakat bölgesel yağlanmalardan bölgesel zayıflama yöntemi ile kurtulabilirsiniz.

Yeni nesil tedavi yöntemleri ile bölgesel zayıflama uygulaması olan Cool Shape sizleri eskisinden daha sıkı bir vücuda kavuşturabilir. Artık davetlerde istediğiniz o dar kıyafeti rahatlıkla giyebilir, yaz sezonunda rahatlıkla bikini kullanabilirsiniz.

Cool Shape nedir?
Diğer adıyla soğuk lipoliz denilen bir uygulamadır. Bölgesel zayıflama yöntemidir. Özellikle diyet ve spor ile erimeyen yağ tabakalarına , doğum sonrası oluşan kilolara uygulanır. Cool Shape yöntemi ile vücudunuzda herhangi bir iğne, uyuşturucu vb madde kullanılmadan yağ tabakalarının %30 büzüşmesi sağlanır. Bu sırada yağ tabakalarınız üzerinde dondurma işlemi uygulanır. Uygulama etkisini 15 günden itibaren göstermeye başlar. Uygulama sırasında herhangi bir acı , ağrı hissedilmez. Aynı zamanda diyet yaparken de bu uygulamalar yapılabilmektedir. Uygulamanın yapılabilmesi için herhangi bir kilo sınırlaması bulunmamaktadır.
Cool Shape bölgesel zayıflama uygulaması sonrasında hastalar sağlıklı bir şekilde sosyal yaşamlarına dönebilirler, herhangi uymaları gereken bir kural, dikkat etmeleri gereken bir durum yoktur. Sadece uygulama sonrası lifli beslenmeleri yeterlidir. Uygulama yaptıran kişilerin uygulama sonrası bölgesel masaj yaptırması yağ tabakalarının vücuttan daha hızlı atılmasına yardımcı etkisi olacaktır.

Cool Shape , bir bölgesel zayıflama yöntemi olduğu için uygulamada sadece bir bölgeye ve bir kere olmak üzere yapılmaktadır. Ancak bazı kişiler bölgesel zayıflamanın etkisini arttırmak ve aynı bölgeye yeniden uygulama yaptırmak isteyebilir. Bu gibi durumlarda beş seansa kadar uygulama yapılabilir. Seanslar arasında minimum bir aylık süreç bulunması gerekmektedir.

Kol, karın, kalça, bel bölgesi, ve selülit için kullanılan bir yöntemdir. En güvenilir yöntemlerden biridir. Bunun temel sebebi uygulama sırasında hiçbir iğne veya ilaç kullanılmamaktadır.

Siz de cool shape ile daha sıkı bir görünüme kavuşmak istiyorsanız bölgesel zayıflama uygulaması yaptırmak istiyorsanız hemen bize ulaşın ve randevu gününüzü belirleyin.