OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Burun Estetiği Fiyatları 2018

Burun estetiği günümüzde en çok yapılan estetik operasyonların başında gelmektedir. Tıbbi olarak ismi ‘Rinoplasti’ olan burun estetiğinde dikkat edilmesi gereken oldukça önemli hususlar bulunmaktadır. Kişiler eğer ki burun estetiğinde kararlılarsa öncelikli olarak doktor seçimine dikkat etmek zorundadır. Çünkü burun estetiğinde hasta ve doktor seçimi diğer operasyonlara göre daha büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenden ötürü hastalar operasyonları yaptıracakları yerleri fiyatlarına göre değil doktor ile kurdukları kaliteli iletişime göre yapmalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları 2018 Araştırması

Burun yüzün tam orta kısmında bulunan bir organ olduğundan ötürü hastaların operasyonları öncesinde mutlaka iyi bir araştırma süreci geçirmeleri gerekmektedir. Burun ameliyatları ilk yapılmaya başlandığı dönemlerde oldukça yapay burunlar ortaya çıksa da günümüzde doğal ve natürel burunlar daha ön plandadır. Busebepten ötürü hastalar araştırmalarında doktorların daha önce yaptıkları ameliyatların öncesi ve sonrası fotoğraflarına bakmalıdır. Bu aşamada fiyattan önce görünüm ve sağlık geldiği için hastalara en iyi sonucu alabilecekleri doktorları tercih etmeleri önerilmektedir.

Burun ameliyatlarında fiyattan önce gelen bir diğer unsur da kafa rahatlığıdır. Çünkü hastalar kendilerini psikolojik olarak hazır hissetmeden geçirdikleri operasyonlardan istenilen sonuçların alınma olasılığı bir hayli düşüktür. Hastalar içerine sinmeyen bir merkezde sadece ucuz olduğu için ya da kendilerini zorunlu hissettiklerinden ötürü burun operasyonu geçirdiklerinde iyileşme dönemlerinde çeşitli komplikasyonlar görülebilmektedir. Bu tip hastaların büyük oranla iyileşme süreleri normal hasalardan oldukça uzun süre sonra tamamlanmaktadır. Böyle bir sonuçla karşı karşıya kalmak istemeyen hastaların kendilerini hem maddi hem de psikolojik açıdan en iyi hissettikleri dönemlerde ameliyat olmaları gerekmektedir. Özellikle ameliyat sonrasında yüz şişeceğinden ötürü psikolojik olarak kendilerini iyi hissetmeyen hastaların kendilerini daha depresif hissettikleri bilinmektedir.

Burun Estetiği Fiyatları 2018 Belirleme Kriterleri

Gelişen tıp teknolojisi estetik alanda da kendini göstermektedir. Artık özellikle burun operasyonlarında hastaların daha kısa sürede toparlanmalarını sağlayan işlemler uygulanmaktadır. Üstelik estetik işlemler her hastaya göre aynı bir düzende uygulanmaktadır. Burun kişiden kişiye yapısal olarak fark gösterdiğinden ötürü her hastaya ayrı bir yol haritası çizmek şarttır. Durum böyle olduğu için de özellikle burun estetiklerinde net bir fiyat söylemek hastaları yanıltmaktan ileri girmeyecektir.

Burun estetik fiyatlarını belirlenmesinde yüz analizler oldukça önemlidir. Hastalar operasyonların öncesinde yüz analizleri aracılığı ile burnunun nasıl olması gerektiğini öğrenebilmektedir. Bu şekilde doktor ile yapılan görüşmeler sonrasında burun üzerinde düzeltilecek kısımlar belirlenmektedir. Ayrıca burun estetiklerini sadece fiziksel bir düzeltme olarak görmek de bir hayli yanlıştır. Çünkü estetik operasyonların büyük bir bölümünde kişilerin nefes alma problemleri de ortadan kaldırılmaktadır. Bu şekilde belirlenen yol haritasına ve estetik operasyonda kullanılacak olan aletlerin teknolojik sistemlerine göre burun estetiklerinde fiyatlar değişim gösterilerek hastalara net bir sonuç çıkarılmaktadır.