OP. DR. CAHİT VURAL
OP. DR. CAHİT VURAL
DOKTORUNUZA BAŞVURUN

Ameliyatsız Vajina Estetiği İstanbul

Kadınlarda genetik yatkınlık, doğum ve yaşlanmayla birlikte hormonal değişiklikler yaşam döngüsünü etkiler . Bu döngüde oluşan fizyolojik değişimlerle birlikte istemsiz idrar kaçırma, vajinal kuruluk, vajinal gevşeklik ve enfeksiyonlar gibi çeşitli sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Bu belirtiler kadınların hayat kalitesini olumsuz etkiler ve hayat tarzlarını normal sürdürmelerine engel olabilir. Artık bakımına, güzelliğine ve cinsel hayatına önem veren kadınlar sıkça estetik operasyonlara başvurmaktadır.anesteziye ihtiyaç duyulmadan genital bölgede toparlama yapılarak , bununla birlikte ameliyatsız genital estetik fazlasıyla artış göstermiştir. Sadece normal doğumda değil hamilelik sürecinde elastikiyet kaybı, vajinanın gevşemesi ve genişlemesi mümkün.

Ameliyatsız vajina estetiği

Kadınlarda genetik yatkınlık, doğum ve yaşlanmayla birlikte  hormonal değişiklikler  yaşam döngüsünü etkiler . Bu döngüde oluşan  fizyolojik değişimlerle birlikte istemsiz idrar kaçırma, vajinal kuruluk, vajinal gevşeklik ve enfeksiyonlar gibi çeşitli sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Bu belirtiler kadınların hayat kalitesini olumsuz etkiler  ve  hayat tarzlarını normal  sürdürmelerine engel olabilir. Artık bakımına, güzelliğine ve cinsel hayatına önem veren kadınlar sıkça estetik  operasyonlara  başvurmaktadır.anesteziye ihtiyaç  duyulmadan genital bölgede toparlama yapılarak , bununla birlikte ameliyatsız genital estetik fazlasıyla artış göstermiştir. Sadece normal doğumda değil hamilelik sürecinde  elastikiyet kaybı, vajinanın gevşemesi ve genişlemesi mümkün.

Lazerle Ameliyatsız vajinal estetik

Özellikle son yıllarda ameliyatsız genital estetik çok popüler hale gelmiştir. Bu uygulamalar arasında en sık olanı vajinanın lazerle gençleştirilmesi, sıkılaştırılması ve yenilenmesi operasyonları bulunmaktadır..Vajinada  kolajen  bağ dokusunun güçlendirme  ve kolajen oluşumu sağlayarak  lazer sistemiyle sıkılaşma sağlamaktadır. Bunun sonucunda vajinada güçlenme ve daralma görülmektedir. Böylelikle herhangi bir cerrahi işleme gerek kalmadan vajinal çapı çok belirgin şekilde daralmaktadır. Vajina rejuvanasyon ortalama 30 dakika sürer. lazer uygulamasından sonra hasta günlük hayatına hemen dönebilir. Dikiş gerektiren  bir  cerrahi işlem değildir. Buna bağlı olarak bir komplikasyon gelişmemektedir. Hastaların belli bir dönem cinsel hayatlarından uzak durmaları önerilir.

Lazerle Ameliyatsız vajina beyazlatma

Lazerle  genital bölgede beyazlatma  işlemi  çok sıkça yapılmaktadır.Genital bölgedeki labiumlar bazen koyu renkte olmaktadır. Bunun nedenleri yaşa bağlı veya hormanel sebeplerdir.genital bölgede renk açma estetiği için,lazer cihazıyla çok konforlu şekilde   beyazlatma  işlemleri gerçekleştirilir.lazerin peeling etkisiyle birlikte  ciltte sıkılaşma ve dolgunlaşma sağlayabilmektedir. Ayrıca diğer bir avantajı ve sonuçlarından biri olan dış genital daha pürüsüz hale gelebilir. İşlem ortalama 20-30 dakika sürer. Herhangi anestezi işlemine gerek kalmaz. kişi gündelik hayatına hemen dönebilir.

Labioplasti(iç dudak estetiği)

Yaş ilerlemesi, doğum ve hormanel değişiklikle birlikte genital iç  dudaklar artış olmaktadır. iç dudak büyüklüğü, hastanın mayo bikini kıyafetlerde sıkıntı çekmesi, cinsel ilişki sırasında ağrı yaşamasına neden olmaktadır. Bu operasyonda iç dudak yeniden şekillendirilerek geri kalan bölge katlarına uygun şekilde kendiliğinden eriyen dikişle kapatılarak olması gereken boyutta ve ölçüde bir iç dudak oluşturulur. Labioplasti yani genital iç dudak estetiğinin herhangi bir ameliyat riski yoktur.  Operasyon genel veya lokal anesteziyle yapılmaktadır. Ortalama 1 saat sürer ve hasta 3 gün içinde normal yaşantısına dönebilir.  Ameliyat sonrasında hafif bir ödem olabilmektedir. Bir ay sonra hiçbir ameliyat izi kalmamaktadır. Ömür boyu kalıcılığı olan bir operasyondur.

Vajinoplasti (vajina girişinin daraltılması)

Vajina girişinin daraltılması işlemi olup estetik olarak daha iyi bir görünüm kazandırarak genital gençleştirme işlemidir. doğum, düşük , sık tekrarlayan cinsel  ilişkiler ve yaşa bağlı olarak vajinada sarkma oluşmaktadır. Vajinadaki sarkmalar doğumdaki en büyük etkendir. Özellikle normal doğumlar sonrasında vajinada kalıcı olarak esnemektedir. Bu nedenlerle birlikte vajinanın tekrar sıkılaştırması işlemi yapılması gerekebilir. Son yıllarda en çok tercih edilen operasyonlardan biridir. Doğru teknik kullanıldığında yüz güldürücü sonuçlar alınır. Ameliyat genel veya lokal anesteziyle yapılabilmektedir. Ortalama 1-1,5 saat sürer. İşlem sonrası hasta bir gün hastanede kalır ve ertesi gün taburcu olur. Üç gün içinde hasta günlük hayatına dönebilir. Eriyebilen dikişler kullanıldığı için operasyon sonrası herhangi bir dikiş alımı söz konusu olmaz. Hasta 8 hafta sonra cinsel ilişkiye girebilir.

Genital estetik sonrası sıkça sorulan ve merak edilenler

Vajinal  estetik yaş sınırı 20 ve sonrasıdır.

Labioplasti(dudak küçültme) cinsel ilişkiye girmemiş bakire kadınların yaptırmasında bir sakınca yoktur. Kızlık zarı iç dudaklardan 4-5 cm içerde olduğu için operasyon kızlık zarına zarar vermez

Vajinoplasti operasyonu sonrası hamile kalmak isteyen bayanların sezeryanı tercih etmeleri önerilir.

Genital estetik operasyonu sonucu eriyen dikişler kullandığı için hiçbir izin kalmaz ve estetik olduğunuz anlaşılmaz.

Ameliyattan 3 gün sonra duş alabilirsiniz.

Yara iyileşene kadar pamuklu iç çamaşırları kullanılması önerilir.

Labioplasti ameliyatı olmuş hastalar operasyondan 8 hafta sonra ilişkiye girebilir.

Ameliyatsız Vajina Estetiği İstanbul

Ameliyatsız vajina estetiği istanbul hakkında detaylı bilgi almak için bizi arayabilirsiniz. İstanbul Vajina Estetiği hakkında her türlü sorunuz için bize ulaşın.

Ameliyatsız Vajina Estetiği Fiyatları

Ameliyatsız vajina estetiği fiyatları uygulanacak olan prosedürlere göre farklılık göstermektedir. Yönetmelik gereği herkese açık platformlardan fiyat paylaşımı maalesef yapamıyoruz. Lütfen ameliyatsız vajina estetiği fiyatları için bizi arayın.